Stravičan udes kod Jagodine: Troje dece ostalo bez roditelja

Stravičan udes kod Jagodine: Troje dece ostalo bez roditelja

Supružnici Marija Agatonović (23) i Slaviša Vasić (30) iz Rakitova kod Jagodine smrtno su stradali, dok je njihovo troje dece teže i lakše povređeno u saobraćajnoj nesreći u Dragocvetu kod Jagodine koja se dogodila večeras oko 19 časova.

Automobil, kojim je upravljao Slaviša, sleteo je u krivini sa puta, levom stranom zakačio u most, prevrnuo se na krov i upao u korito Jošaničke reke. Troje deca spaseno je iz korita reke i ona su prevežena u Opštu bolnicu u Jagodini, gde su kod dvoje konstatovane lakše povrde, a teže povređeno dete je transportovano za Beograd.

Lekari kažu da je reč o prelomu kuka, dok drugo dete ima prelom ključne kosti, a treće ogrebotine po telu.

Porodica je tokom popodneva bila kod Marijinih roditelja u obližnjem Šuljkovcu. Slaviši je ovaj putni pravac bio dobro poznat, a istragom će biti utrđeni uzroci nesreće.

- Bili smo na licu mesta kada se to dogodilo, auto je sleteo sa puta. Prišli smo odmah, pomogli vatrogascima i policajcima da ih izvade. Jedno dete je ispalo iz auta i ono nije bilo povređeno, dok je ostalo dvoje dece vidno povređeno. Veliki boj meštana se okupio da pomogne i sve smo obavili za dvadesetak minuta. Ovaj most je crna tačka na putu i stalno se događaju saobraćajne nesreće - kaže za "Alo!" meštanin Dragocveta Đorđe Vasić.

Izvor:Alo,20.9.2014

Slučaj saobraćane nezgode na kojoj radi "Saobraćajne nezgode-Bonus d.o.o.":

21.2.2016 Stravican udes kod Jagodine Troje dece ostalo bez roditelja21.2.2016 Stravican udes kod Jagodine Troje dece ostalo bez roditelja121.2.2016 Stravican udes kod Jagodine Troje dece ostalo bez roditelja223.2.2016 Ansatasija nemam vise nikog