NESREĆA U NIŠU Motociklista poginuo u stravičnom sudaru, izdahnuo na licu mesta

15. jul 2020. Niš

Vozač motocikla marke „honda“ borskih registarskih oznaka preminuo je od povreda zadobijenih u sudaru sa automobilom u utorak oko 22.45 sati na Bulevaru 12. februar, saznaje „Blic“.

Saobraćajna nesreća se desila nedaleko od megamarketa „Tempo“, a motociklista je preminuo od zadobijenih povreda na licu mesta.

– Motociklista se kretao iz pravca aerodroma ka centru grada, dok je automobil na skretanju za „Kopeks“ pravio polukružno okretanje kada je došlo do strašnog sudara. Motor je odleteo na jednu stranu, a telo vozača motora na drugu. Auto ga je odbacio oko 20 metara – pričaju očevici koji su se zatekli na mestu nesreće nedugo nakon sudara.

Automobil marke ford je dosta oštećen u prednjem delu, dok je na motociklu prednji deo potpuno deformisan, a točak skroz savijen.

Policija vrši uviđaj radi utvrđivanja uzroka nesreće.

Ovo je druga teška nesreća u protekle dve nedelje u Nišu u kojoj stradaju motociklisti. Poslednjeg dana juna na susednom Bulevaru Nikole Tesle, poginuo je motorciklista Miloš Branković iz Kamenice kod Niša. On se sudario sa puntom kojim je upravljao S.S. iz Niša, a koji je pravio polukružno okretanje na skretanju za naselje Stevan Sinđelić. Nakon nesreće vozaču punta određeno je zadržavanje u policiji.

Izvor: Blic, 15.07.2020.