Poginuli otac i sin jureći za lopovima koji su im krali drva!

15. mart 2019. Jagodina

Ljubiša Ivanović i njegov sin Aleksandar iz sela Dražmirovci poginuli su u saobraćajnoj nesreći kod sela Glogovac. Oni su, jureći za lopovima koji su im u šumi krali drva, sleteli s puta i udarili u betonsku banderu!

Nesreća se dogodila u četvrtak oko 19 časova, a „reno lagunom“ upravljao je Aleksandar. Rođaci objašnjavaju da je u četvrtak Ljubiši i Aleksandru neko javio telefonom da im kradu drva iz šume.

Prevrnuli se na krov 

Krenuli su da vide šta se dešava, ali na pola puta do susednog sela Glogovac doživeli su nesreću. Niko ne zna šta se tačno dogodilo. To su, nažalost, znali samo njih dvojica, ali su tu tajnu poneli u grob – kaže rođak Ivanovićevih.

Prema tragovima sa mesta nesreće, Aleksandar je sa leve strane puta sleteo u kanal i udario u betonsku banderu, o čemu svedoče delovi automobila na mestu udesa. Tu se vozilo, verovatno, okrenulo na krov i udarilo u betonsku potporu, koja je urađena zbog kanala, koji služi za odvod vode koja se sliva niz brdo. Od jačine udarca nesrećni ljudi preminuli su na licu mesta. Na ovom mestu juče su gorele sveće.

U domu Ivanovića tuga. Bolnu tišinu prekidaju s vremena na vreme leleci Ljubišine supruge i Aleksandrove majke Slobodanke i Aleksandrove rođene sestre.

– Brate moj, što nas napusti – jecala je neutešna žena.

Celo selo u šoku

Komšije kažu da su i majka i ćerka potpuno slomljene.

Slobodanka od tragedije ne prestaje da kuka. Oka nije sklopila, kuka kao sinja kukavica za mužem i sinom. Ovakvu tragediju naše selo ne pamti. Da dvojica u istom danu odu iz kuće. Strašno – rekao nam je komšija unesrećene porodice.

Izvor: Kurir, 20.9.2014