POSLE LANČANOG SUDARA ZADRŽAN NA TREŽNJENJU Jedan od vozača vozio pijan, evo koliko je imao alkohola u krvi

7. mart 2024. Niš

Niška policija je zadržala na prinudnom trežnjenju jednog od vozača koji su sinoć oko 22 časa, učestvovali u sudaru tri automobila na putu Niš – Aleksinac nakon što je alkotestiranjem utvrđeno da je bio u stanju pijanstva, saznaje „Blic“. Prema saznanjima našeg lista, pijani vozač je u imao 1,73 promila alkohola u krvi zbg čega je odmah isključen iz saobraćaja i zadržan u policiji do 12 časova, dok se ne otrezni.

-Protiv vozača će biti podneta adekvatna prijava po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu – potvrđeno je „Blicu“ u niškoj policiji.

Uzrok saobraćajnog udesa zvanično nije saopšten i biće utvrđen istragom, ali bi mogao da se nasluti s obzirom na to u kakvom je stanju vozio jedan od aktera nezgode.

Kako je Blic pisao, sudar se dogodio regionalnom putu Niš – Aleksinac kod Donje Trnave gde su se sudarili „lančija“, BMW i „opel“.

Prema prvim informacijama, povrede u lančanom sudaru je zadobila žena koja se nalazila za volanom BMW-a. Povređena žena je prevezena u Univerzitetski klinički centar Niš. Prema prvim informacijama ona je zadobila lake povrede, ali će se tačan stepen povreda znati nakon što pristignu rezultati dijagnostike. Kako saznaje „Blic“ u UKC Niš, niko od učesnika sudara nije zadržan na bolničkom lečenju.

Izvor: Blic