Povređeno pet osoba kada je autobus udario u automobil koji je pokosio putnike na stanici

22. decembar 2023. Niš

Niške Vesti22. December 2023.

U sudaru autobusa i automobila koji se desio jutros u blizini niške fabrike “Džonson elektrik” povređeno je pet osoba, nema stradalih.

Niška policija saopštila je da je do udesa autobusa “Temza” i Opela došlo jutros u 6.10 časova u Ulici Vazduhoplovaca u blizini pomenute fabrike. Autobus je udario u automobil, zatim auto u putnike koji su čekali na stanici. Povređeno je troje putnika sa stanice i vozači oba vozila.

Uzrok udesa za sada nije poznat.

Povređeni su prevezeni u niški UKC, o događaju obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo.

“Pacijent A.N. (35) koji je bio putnik na stanici zadobio je povrede levog kolena. Urađena je dijagnostika, rendgen, ortoped je zatražio i CT skener. Pacijentkinja J.P. (34) koja je takođe bila putnik na stanici zadobila je povredu desnog kolena. Upućena ortopedu. S.J. (39) vozač autobusa zadobio je povredu grudnog koša i nakon dijagnostike čeka pregled grudnog hirurga. V.M. (55) koja je bila putnik na stanici ima površinsku povredu glave u vidu male posekotine zbog pada. Nakon dijagnostike upućena neurohirurgu. S.T. (22) koji je bio vozač automobila zadobio je povredu glave u vidu hematoma. Nakon dijagnostike upućen je neurohirurgu”, kažu u UKC Niš.

Izvor: Niške vesti