Preminula majka troje dece koju je autom pregazio komšija

15. mart 2019. Jagodina

Dragana Milanović (29) iz Majura kod Jagodine, majka troje dece, posle tri dana preminula je zbog teških povreda koje je zadobila do udara automobila kojim je upravljao njen komšija Jovica P. (60). Nesreća se dogodila u petak oko 15 sati kada se Dragana šetala sa ćerkom Milicom (5).

Prema rečima očevidaca Perica J. je „puntom“ izleteo na trotoar i udario u Draganu odbacivši je 11 metara.

Nesreća se dogodila u petak oko 15 sati kada se Dragana šetala sa ćerkom Milicom (5). Prema rečima očevidaca Perica J. je „puntom“ izleteo na trotoar i udario u Draganu odbacivši je 11 metara.

Ovaj slučaj je u nadležnosti Osnovnog javnog tužilaštva u Jagodini.

U Majuru, ne samo u kući Milanovića, već u celom selu je velika tuga za Draganom, ali i ogorčenost zbog toga što, kako ističu, Osnovno tužilaštvo nije odredilo pritvor za počinioca iako je policija je protiv njega podnela krivičnu prijavu za teško delo protiv javnog saobraćaja, koji je prouzrokovao saobraćajnu nesreću.
Svekar ogorčen: Ni saučešće nam nije izjavio
U kući Milanovića okupiljena mnogobrojna rodbina i prijatelji. Suprug
Aleksandar je bio u bolnici da preuzme telo supruge posle obdukcije, dok su deca kod tetke.
– Iako se znamo ceo život, išli smo u školu zajedno i u dobrim smo odnosima, Perica nam nije izjavio saučešće. U subotu je bila policija da mi oduzme oružje, a danas su ponovo dolazili da me upozore da ne pretim Perici i sve to njegovim prijavama. Napravio mi je ranu koja će krvariti dok sam živ, a sada mi zabada prste da me boli još više, kaže utučen od tuge Nenad Milanović (60) svekar pokojne Dragane.
Policijska vozila na ulazu u Majur svedoče o atmosferi u tom selu posle Draganine smrti.

21. januar 2015.