„Proleteli su 15 metara, u kolima je bila i žena, dečak bez svesti“: Detalji nesreće kod Prokuplja

9. avgust 2023. Niš

Oba dečaka su hitno prebačena na dalje lečenje u niški Klinički centar.

Na putu Gornja Trnava – Šumarovac kod Prokuplja, oko 18 sati desila se saobraćajna nesreća u kojoj su povređena dva tinejdžera, od 14 i 16 godina. Za volanom „ford fokusa“ bio je mladić (19) kada je u njega udario motor.

Kako smo saznali na licu mesta, tinejdžeri su se na motoru kretali iz pravca Jugovca.

Dečko je bio sa ženom u kolima, oni su proleteli tamo, 10-15 metara, kad je ovaj dečko izašao iz kola, jedan je bio pri svesti, on mu je rekao da su krenuli u to jedno selo, na sabor. Vozač auta mu je rekao da se smiri, da će Hitna brzo da dođe. Prevezeni su u Prokuplje u Urgentni centar, a potom u Niš – rekao nam je očevidac na licu mesta.

  Kako nam je na licu mesta rekao Goran Stojiljković, otac mladića koji je bio za volanom automobila, došao je sa posla oko 18 sati i video svoj auto, odnosno sinovljev.

   On je u stranu stajao, ta dva deteta odvezla je hitna, nisu bila dobro, nadam se, daće Bog da budu dobro – kaže on i dodaje da poznaje jednog od tinejdžera, koji je iz Jugovca.

   Kako je potvrđeno u Urgentnom centru prokupačke Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“ na ovom odeljenju su primljene dve osobe, jedna je bila svesna, a druga nije.

   Oba dečaka su hitno prebačena na dalje lečenje u niški Klinički centar.

   Izvor: Telegraf