PU PIROT: JUČE 3 NEZGODE, JEDNO LICE TEŠKO POVREĐENO

12. januar 2023. Pirot

Policijska uprava u Pirotu obaveštava građane da su se u sredu (11.01.2023. godine) na teritoriji PU Pirot dogodile 3 saobraćajne nezgode. U jednoj saobraćajnoj nezgodi su učestvovali NN putničko vozilo sa NN vozačem i bicikl, gde je vozač bicikla zadobio teške telesne povrede. U 2 saobraćajne nezgode je pričinjena samo manja materijalna šteta, a obzirom da su vozači i vozila ispunjavali opšte uslove za učestvovanje u saobraćaju, učesnici nisu zahtevali vršenje uviđaja.

Svi putevi na teritoriji PU Pirot su prohodni, osim deonice državnog puta 2A reda 221 Pirot – Knjaževac, od skretanja za selo Sopot do „Sopotske petlje“ koja je zatvorena zbog radova na uklanjanju preostalih vagona – cisterni. Alternativni putni pravac je državni put 2A reda 259 od Pirota ka Nišu. Saobraćaj se odvija nesmetano.

Imajući u vidu vremenske uslove, mokar kolovoz, a u višim planinskim predelima i sneg, apelujemo na građane da prilagode brzinu kretanja i povećaju opreznost, a ukoliko je kolovoz prekriven snegom obavezna je upotreba zimske opreme. Na svim putnim pravcima vidljivost je dobra.

Izvor: RT Caribrod