Stravičan udes kod Jagodine: Troje dece ostalo bez roditelja

17. mart 2019. Jagodina

Supružnici Marija Agatonović (23) i Slaviša Vasić (30) iz Rakitova kod Jagodine smrtno su stradali, dok je njihovo troje dece teže i lakše povređeno u saobraćajnoj nesreći u Dragocvetu kod Jagodine koja se dogodila večeras oko 19 časova.

Automobil, kojim je upravljao Slaviša, sleteo je u krivini sa puta, levom stranom zakačio u most, prevrnuo se na krov i upao u korito Jošaničke reke. Troje deca spaseno je iz korita reke i ona su prevežena u Opštu bolnicu u Jagodini, gde su kod dvoje konstatovane lakše povrde, a teže povređeno dete je transportovano za Beograd.

Lekari kažu da je reč o prelomu kuka, dok drugo dete ima prelom ključne kosti, a treće ogrebotine po telu.

Porodica je tokom popodneva bila kod Marijinih roditelja u obližnjem Šuljkovcu. Slaviši je ovaj putni pravac bio dobro poznat, a istragom će biti utrđeni uzroci nesreće.

– Bili smo na licu mesta kada se to dogodilo, auto je sleteo sa puta. Prišli smo odmah, pomogli vatrogascima i policajcima da ih izvade. Jedno dete je ispalo iz auta i ono nije bilo povređeno, dok je ostalo dvoje dece vidno povređeno. Veliki boj meštana se okupio da pomogne i sve smo obavili za dvadesetak minuta. Ovaj most je crna tačka na putu i stalno se događaju saobraćajne nesreće – kaže za „Alo!“ meštanin Dragocveta Đorđe Vasić.

Izvor: Alo,20.9.2014