Teška nesreća kod Niša, četiri osobe poginule

15. mart 2019. Niš

U ranim jutarnjim satima desila se stravična nesreća u kojoj su stradale četiri osobe u blizini motela „Nais“, u blizini Niša. Slike govore o jezivim razmerama udesa, i upozoravaju još jednom sve učesnike u saobraćaju da oprezno voze,pogotovu u letnjim mesecima kada su putevi opterećeni i otežani uslovi za saobraćaj.

Na auto-putu Niš-Beograd, oko 4 časova, u blizini motela „Nais“, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su stradale četiri muške osobe, dok su dva muškarca povredjena. U saobraćajnoj nesreći učestvovao je kamion turskih registarskih oznaka i dva kombi vozila marke „mercedes“ i „ford“, leskovačkih registarskih oznaka. Kamion turskih registracija, koji je dolazio iz pravca Pirota, naleteo je na dva kombi vozila koja su bila parkirana u zaustavnoj traci.

Uviđaj je izvršio osnovni javni tužilac iz Niša, u prisustvu policije. U toku je rad na utvrđivanju uzroka saobraćajne nesreće, a čeka se carinska policija koja treba da izvrši kontrolu kamiona koji je prevozio lubenice.

Primljeni su vozač turskog kamiona (62), koji ima povrede glave, ali nije životno ugrožen. Takođe je primljen i mladić iz kombija leskovačkih tablica J.A (28), koji takođe nije životno ugrožen.

12. 06. 2015.